sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Uunissa haudutettuja karitsanpotkia, pihatyöläisen 'pikaruoka'


Tätä meillä on tehty ja blogattu aiemminkin. Mutta laitanpa nyt kuitenkin uudestaan, sillä helpompaa ruokaa lehtien haravointia ja muuta pihatyötä sisältävään päivään voi olla vaikea keksiä.


Aamulla laitoin pataan potkat (en edes ruskistanut tällä kertaa), sipulin lohkoja, valkosipulin kynsiä, Puljongin lihalientä ja punaviiniä. Niin, ja mustapippuriakin laitoin mukaan.
Kansi päälle, pata uuniin, 150 astetta ja kolme tuntia. 

Ne tunnit voi sitten käyttää pihatöihin ilman että kertaakaan tarvitsee ruokaa käydä katsomassa. Jos työnteko maistuu pitempään, ei hätää, alenna uunin lämpötilaa ja pidä pata uunissa vaikka toiset kolme tuntia, tai vielä pitempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti