maanantai 21. heinäkuuta 2014

Panzanella tomaattisalaatti

Ihana italialainen tomaattisalaatti joka vaatii kypsiä tomaatteja = heinäkuussa tätä on tehtävä. 


Tarvitset kypsien tomaattien lisäksi kuivahtanutta hyvää vaaleaa leipää, punasipulia ja basilikaa. Sekä tietenkin oliiviöljyä, balsamico viinietikkaa, suolaa ja mustapippuria.

Paahda leivän paloja uunissa kunnes kullankeltaisia. Pilkkoa tomaatit, sipuli ja basilika. Tee kastike oliiviöljystä ja viinietikasta, mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna vetäytä tunnin tai kaksi. 


Nauti sellaisenaan tai grillatun lihan, kalan tai halloumin seurana. Maistu hyvältä vielä seuraavanakin päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti