perjantai 25. elokuuta 2017

Kesäkurpitsarulla alkupalaksi

 
 
Lisää kesäkurpitsaa. Tässäkin on mukana ricottaa. Itse asiassa täyte muistuttaa paljon sitä salaatissa ollutta juustosekoitusta. Tällä kertaa monitoimikonetta ei kuitenkaan tarvittu = yksinkertaisempi resepti.
 
Tee ensin puolikuivatut tomaatit. Puolita tomaatit ja laita univuokaan. Pirskottele oliiviöljyä päälle, lisää suolaa ja mustapippuria. Kuivaa 150 asteisessa uunissa pari kolme tuntia ja anna jäähtyä. Näitä kannattaa tehdä iso satsi, käyttökelpoisia moneen ruokaan.
 

Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä siivuiksi. Öljyä siivut kevyesti ja grillaa minuutti per puoli. Anna jäähtyä huonelämpötilaan.


 



Tee täyte: purkki ricottaa, raastettua parmesaania, tuoretta basilikaa, sitruunan kuorta ja mehua, suolaa ja mustapippuria.

Levitä juustosekoitetta kesäkurpitsasiivuille. Lisää basilikan lehti ja tomaatin puolikas. Rullaa.


Ihastele kaunista lopputulosta ja nauti herkullinen alkupala.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti