sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Perunalastuista luksusalkupala



Herkullinen ja helppotekoinen sormiruoka, vaikka kuohuvan seuraksi ennen illallista. Aika saman tyylinen kuin tämä, jossa oli juureslastuja muikunmädillä.


Tarvitset:
  • perunalastuja, mielellään isoja ja paksuhkoja, ns maalaissipsejä. 
  • ranskankermaa johon sekoitat wasabia (1 dl ranskankermaa + 1-2 tl wasabia, lisäksi hieman suolaa ja mustapippuria)
  • sushilaatuista tuoretta lohta ohuina siivuina
  • tuoretta tilliä
  • retiisinsiivuja



Laita lastujen päälle lohta, wasabiranskankermaa, retiisin siivu ja tilliviuhka.


Niin, ja tätä viimeistä kuvaa katsoessani muistin että sesaminsiemeniäkin ripottelimme lastujen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti