lauantai 15. marraskuuta 2014

Kirsikkatomaattien puolittaminen

Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, talvisaikaan tomaatit päätyvät lautaselle useimmiten uunin kautta. Nyt täällä valmistelen illan tarjoilua (ja tietenkin kuuntelen Poppikoulua ja Enskaa) ja siinä sivussa uunipellinen tomaatteja on kuivumassa ja makeutumassa. En tiedä vielä tulevatko tämän päivän illalliseen, jos ei, niin siirtyvät jääkaappiin odottamaan sopivaa salaattia, piirakkaa, voileipää, pastaa jne.

Tomaattien tuoksi tuntuu jo olohuoneeseen asti. (Tomaattien päällä ei ole mitään keltaista mössöä, taitaa tomaatien siemenet ja salamavalo tehdä yhdessä sen vaikutelman.)
Varmaan moni teistä on jo tämän niksin nähnytkin, mutta jos on uusi juttu, niin käy katsomassa miten pikkutomaattien puolittaminen sujuu vauhdilla. Mä näin tämän joskus Allt om mat lehden netisivulla, katso täältä. Youtubessa video on täällä.

Tomaatit kahden lautasen väliin ja veitsi rakoon, toimii!

Tähän loppuun vielä viime viikonlopun tomaattikuvat:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti